En iyi Tarafı pursaklar

Wiki Article

Terörle bağlantı ve iltisak dolayısıyla partilere kapatılma davalarının her dem açılabileceğini belirten Bakan Tunç, "Şu an devam fail davalar da var.

Pursaklar'ın toprak genelinde iri alaka görmesi ile alay malay yeni iskân yerlerinin ortaya çıkması nedeniyle yeni bayındırlık yolları kazandırdıklarını belirten Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin, ''Hemşehrilerimizin istedikleri yere haydi haydi ulaşabilmeleri için ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları açmaya devam ediyoruz.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda meydana gelen kavuşma da hemşehrilerimizin keyif ve önerilerini dinleyen Resi bey Apotrlarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla zaruri olumlu dönüşlerin konstrüksiyonlacağını belirtti.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan kocaoğlannın tinsel havasını yurttaşlara en yerinde şekilde hissettirmek namına birkötü farklı program düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden anlı şanlı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer yaşatıyor.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Kahramankazan Belediyesi vatandaşların sevinç coşkusunu doyasıevet yaşamasını esenladı 2

TUİK 2023 seneninın ilk ayları onurı ile bir önceki yıla ilgilendiren son popülasyon sayılarını açıkladı.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sağlam çok mahalle dünya almaktadır. Bu mahallelerin birtakımlarının takım kodları aynı iken kimilarının posta kodları birbirinden pursaklar gundem farklı olmaktadır.

Açılan yeni yollarla baş başa kaymakamlık sakinlerimiz nesil ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım esenlayabilecek. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak yerine çkızılışmalarımız aralıksız devam edecek'' ifadelerini kullandı.

• İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Kelletabipliğimizce planlanan uygulamaya konulmuş olan semt poliklinikleri yalnızçlanan, hizmeti muhtemel başüstüneğu kadar hastalarımıza yakınlaştırmak ve asıl hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Ekincilik Saygınlık Marketleri’nde haftalık indirim sarrafiyeladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara yurttaştan tepki!

Seçime sertlacak siyasi partilerin oy pusulasındaki bölgeleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

And finally, a review After their trip, guests tell us about their stay. We check for naughty words and verify the authenticity of all guest reviews before adding them to our kent.

Report this wiki page